Rezervare

Completarea formularului nu garanteaza rezervarea.

Dupa completarea formularului, veti fi contactat in cel mai scurt timp, maxim 30 de minute, pentru confirmarea disponibilitatii, pe telefon sau pe mail.

Odata cu confirmarea rezervarii, pachetul solicitat este blocat spre vanzare, intervenind rezervarea de principiu.

Rezervarea de principiu este valabila 24 de ore, termen care la cerere poate fi prelungit, timp necesar achitarii avansului necesar garantarii rezervarii.

Valoarea avansului va reprezenta contravaloarea primei nopti de cazare, in cazul rezervarilor pentru mai multe nopti, integral in cazul rezervarii pentru o noapte sau 30% din contravaloarea totala a pachetului, pentru pachetele speciale (pachete de sarbatori).

Nu se permite accesul cu animale de companie.


Avansul se va achita in contul RO07 BTRL 0080 1202 T126 98XX, pentru Hospitality Consult S.R.L., cont deschis la Banca Transilvania Suc. Predeal. In urma achitarii avansului, rezervarea devine garantata si se va emite factura de avans.

Termeni si conditii pentru anularea unei rezervari.

O rezervare garantata poate fi anulata cu minim 48 de ore inaintea orei de check in, fara penalizari. In aceasta situatie, suma aferenta avansului va fi rambursata integral, mai putin contravaloarea aferenta comisioanelor bancare.

In cazul in care rezervarea a fost anulata cu mai putin de 48 de ore inaintea orei de check in sau in situatii de neprezentare, suma aferenta avansului nu se ramburseaza.

Odata cu efectuarea platii, clientul isi da acordul in privinta respectarii termenelor si conditiilor de anulare a rezervarii, factura de avans tinand loc de contract.

Formular RezervareRefresh