Partia Zanoaga

Statiunea turistica Bran, nu inseamna numai trasee de vara sau plimbari pe munte, inseamna si o partie de schi moderna, nu foarte abrupta, fara un grad de dificultate foarte ridicat, perfecta pentru distractie si mai ales pentru a invata sa schiezi.

Daca va hotarati sa "spargeti gheata" si sa invatati sa schiati, atunci, cazarea oferita de Pensiunea Taverna Branului, ar putea fi optiunea cea mai buna. De ce? pentru ca aici in afara de conditiile optime de cazare, te poti bucura de un minicentru SPA ideal pentru relaxarea after schi, meniuri satioase si foarte bine echilibrate oferite de Restaurantul Taverna Branului, spatiu pentru depozitarea materialelor sportive si nu in ultimul rand o buna deschidere atat pentru partia Zanoaga (5 Km), cat si pentru domeniul schiabil Poiana Brasov, aflat la 17 km.

Pe de alta parte, pentru cei care isi doresc mai multa adrenalina, Poiana Brasov, acolo unde diversitatea partiilor va permite sa alegeti mai multe variante, este situata la numai 18 km, prin Rasnov, deci aproximativ 25 de minute de condus pe un traseu de o rara frumusete.

Asadar, alegeti cazare Bran, Pensiunea Taverna Branului si in cel mai scurt timp, zburati pe partie !

Partia Zanoaga Bran-Moeciu, cazare Bran-Moeciu

Partia Zanoaga Bran, cazare Bran-Moeciu