Despre Taverna Branului

Pensiunea Taverna Branului, este situata la poalele dealului Alunis, pe drumul de carute, odinioara, care serpuieste domol, facandu-te sa uiti pentru o clipa de freamatul cotidian al aglomerarilor urbane. 

Pentru drumetul doritor de liniste si relaxare, pensiunea Taverna Branului,ofera conditii si facilitati de cazare la standarde ridicate.

Construita in anul 2008, Pensiunea Taverna Branului, este clasificata la 3 stele, dar intruneste cu prisosinta toate rigorile clasificarii la 4 stele. Cele 6 camere si 4 apartamente ale pensiunii, dispuse pe doua etaje,sunt foarte spatioase, fiecare dintre ele beneficiaza de balcon, dotat cu mobilier,oferindu-va ocazia de a incepe ziua savurand,alaturi de cafeaua de dimineata si splendida panorama a muntilor Piatra Craiului.

Dotarile spatiilor de cazare,incepand de la mobilierul simplu si elegant,paturile foarte confortabile,calitatea impecabila a lenjeriei si prosoapelor pana la confortul bailor, va vor da posibilitatea petrecerii unui sejur odihnitor si relaxant. In restaurantul pensiunii Taverna Branului va puteti desfata cu cele mai gustoase preparate traditionale ,intr-un cadru foarte placut, alegere care, cu siguranta va va bucura,invitandu-va sa reveniti.

Totodata, puteti alege sa va destindeti in foisorul din terasa pensiunii ,avand la dispozitie si un spatiu de joaca,pentru copiii dumneavoastra, cat si un teren de sport.

Toate acestea va vor fi oferite,cu mult drag, de personalul pensiunii, care prin profesionalism si multa pasiune, vor transforma vacanta dumneavoastra in una de neuitat.

In cele din urma, va invitam sa vizitati siteul nostru pentru a afla mai multe despre facilitatile pe care vi le punem la dispozitie,  evenimentele care au loc la Bran sau la Pensiunea Taverna Branului, precum si sa impartasiti pareri cu cei care deja ne-au calcat pragul.

Nou ! Acceptam tichete de vacanta indiferent de emitent. Pachet de servicii complet ( cazare si mese ).

Acceseaza paginile cu oferte si alege-ti oferta care ti se potriveste sau nu ezita sa ne contactezi, pentru cea mai buna oferta personalizata.

Va asteptam cu drag la Pensiunea Taverna Branului !